“Fashion fades, only style remains”

Coco Chanel

Kledingstijladvies

Mode en stijl moet je niet met elkaar verwarren. Stijl is tijdloos terwijl mode tijdsgebonden is. Iemand die stijlvol gekleed gaat, weet precies wat past bij haar persoonlijkheid en lichaam. Anderen kunnen je herkennen aan jouw stijl.

Uiterlijk speelt een grote rol in ons leven. Niet iedereen is zich daarvan bewust, maar hoe je gekleed bent heeft veel invloed op een eerste indruk. Al voordat je iets gezegd hebt, heeft een ander al zijn of haar mening gevormd.

Ook op het innerlijk heeft het een grote invloed. Wanneer je goed gekleed bent en je voelt je hier goed bij voel je je zelfverzekerder en dit geeft meteen een beter houding.
Met kleding kun je lichaamsbouw meer in balans brengen. Je kunt je pluspunten laten zien en je minpunten camoufleren. Het spreekwoord is niet voor niets: “kleren maken de man”.

Door het dragen van de juiste kleding passend bij jouw stijl, persoonlijkheid en lichaamsbouw krijg je meer zelfvertrouwen. Bovendien kan het wonderen doen op de werkvloer en in persoonlijke contacten.

Elke vrouw is anders en bijna niemand heeft de perfecte lichaamsbouw. Vaak moet je erkennen dat een bepaald kledingstuk niet weggelegd is voor jouw figuur.
Als je weet wat past bij jouw lichaam en bij jouw persoonlijke smaak, wordt kleding kopen een stuk makkelijke en daardoor ook leuker.
Daarnaast kun je, als je over een goede basisgarderobe beschikt, makkelijker en goedkoper trendy zijn.

Als je goed gekleed bent heb je in meerdere opzichten meteen een streepje voor.

Waarom een stijladvies?

Ik laat je zien wat jouw sterke punten zijn en hoe je je hierop kunt focussen. En hoe je de aandacht kunt afleiden van de punten waar je minder blij mee bent.
Ook help ik je te bepalen welk model, stof en dessin, maar ook welke accessoire, bril, kapsel etc. past bij je persoonlijkheid en/ of gelegenheid.

Daarnaast krijg je alle tips en adviezen voor jou uitgewerkt in een handzaam boekje die je ten alle tijden kunt raadplegen bij het zoeken naar de juiste kleding.

Het resultaat van een stijladvies:

 • je weet hoe je je mooiste punten kunt laten zien en je mindere kunt camoufleren
 • je weet welke pasvormen passen bij jouw figuur en leeftijd
 • je kunt de adviezen toepassen op elke gelegenheid
 • je weet welke stoffen, dessins en accessoires passen bij jouw persoonlijkheid en je figuur
 • je weet hoe je een garderobe samenstelt en combineert
 • je voorkomt miskopen en hebt meer plezier in winkelen
 • je kunt aan je basisstukken trendy items toevoegen


Een kledingstijladvies bestaat uit :

 • een uitgebreide analyse met 2 afspraken:
  1ste een gezichts-en figuuranalyse en bespreken van dilemma’s en geven tips
  2de overhandiging van stijlboekje en bespreken en toepassen van de tips €155,-
 • een uitgebreide analyse met 1 afspraak:
  een gezichts- en figuuranalyse zonder stijlboekje en met mondeling de tips €98,-
 • een workshop stijladvies met 3- 8 personen: een interactieve workshop zonder gezichts-en figuuranalyse maar wel met tips en adviezen €56,- pp

 

Je kunt een kledingstijladvies uitbreiden met een garderobe check

Scroll naar top