Gezichtsverzorging

Bij een verzorgd uiterlijk hoort natuurlijk ook een verzorgde huid. Je huid is je grootste orgaan en het meest zichtbaar. Zorg je er wel goed voor?
Meer en meer mensen kiezen voor puur, voor eerlijke producten met zuivere ingrediënten. Ook in de huidverzorging, kun je deze keuze maken. 

Ik werk met 100% natuurlijke producten van de allerbeste biologische kwaliteit nl. S.P.A. (Société Provencale d’Aromatherapie) en Les Gavots de Provence. Deze hebben een hoog gehalte aan actieve stoffen en worden speciaal voor uw huid samen gesteld. De meervoudig samengestelde etherische oliën gaan de huid activeren tot zelfs in de onderste levende laag. Uw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed en ziet er zichtbaar beter uit.

UW VOORDEEL:

Geen synthetische toevoegingen die nadelig zijn voor andere organen. Een gezonde huid van binnen en van buiten. Ook uw huid kan stralen!
U kunt er jaren jonger uitzien met de juiste producten. 

Société Provencale d’Aromatherapie onderscheid  zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen. Het onderscheidt zich van andere aromatherapie door de zuiverheid van de ingrediënten en concentraties etherische oliën.

Lees meer over: Société Provencale d’Aromatherapie

Les Gavots komt uit hetzelfde laboratorium in Zuid-Frankrijk als S.P.A. Deze 100% natuurlijke lijn is gebaseerd op phytotherapie (het verzorgen van de huid met plantenextracten, plantenoliën, hydrolaten enz.)

Ook deze producten zijn 100% natuurlijk. Ze hebben een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, veel belangrijker, is de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is en een doeltreffende verzorging biedt.
Het gehalte aan actieve ingrediënten is heel hoog en zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is.
Crème- emulsies worden gevormd door o.a. amandelolie, olijfolie jojoba en soja.

Lees meer over: Les Gavots de Provence

Alle producten zijn absoluut vrij van conserveringsmiddelen (zoals parabenen), kleurstoffen en geurstoffen, synthetische en chemische stoffen, minerale oliën, dierlijke grondstoffen en emulgatoren. Ook is het niet op dieren getest!
Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruitextract.

Scroll naar top